KLAVERBLAD INBOEDELVERZEKERING BEREKEN HIER!

Inboedel

Brand, diefstal, lekkage; onverwachte gebeurtenissen die grote schade kunnen aanrichten aan uw huisraad. Verzeker uw inboedel daarom bij Klaverblad Verzekeringen. Zo weet u zeker dat u, als het nodig is, zonder problemen uw spullen kunt vervangen. Bereken uw premie

Waarde en premie

Voor de inboedelverzekering gaan we uit van de nieuwwaarde van uw spullen. Met een ingevulde Waardemeter inboedel wordt de waarde van uw spullen bepaald. Zo heeft u geen kans op onderverzekering. Als uw huis beveiligd is overeenkomstig het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan krijgt u in de meeste gevallen een premiekorting van 10%.

Royaal of Budget

De Royaal inboedelverzekering biedt u dekking tegen alle onverwachte en plotselinge gebeurtenissen. U kunt ook kiezen voor de Budget inboedelverzekering. Deze verzekering geeft dekking tegen de meest voorkomende gebeurtenissen tegen een lagere premie.

Glas meeverzekeren?

In de meeste gevallen wordt het glas van het woonhuis meeverzekerd op de woonhuisverzekering. Heeft u geen woonhuisverzekering, dan kan dit risico op de inboedel meeverzekerd worden. Ook de meeste soorten bijzondere ruiten als windschermen, terras- en balkonafscheidingen, kunststof lichtkoepels en ruiten van draadglas, matglas en niet-gebrandschilderd glas-in-lood zijn verzekerd.

Meer algemene informatie over inboedelverzekeringen vindt u in deproductwijzer van het Verbond van Verzekeraars.


VRAAG HIER UW INBOEDELVERZEKERING AAN!