Onze werkwijze

Werkwijze

Kunt u deze site gebruiken?

Ja, iedereen die op zoek is naar een verzekering of een bestaande verzekering wil oversluiten is welkom op onze site. Natuurlijk kunt u altijd op onze site terecht voor informatie. De verzekeringaanbieder is transparant, zie onze voorwaarden. Regelement

Uw persoonlijke gegevens

Verzekeringaanbieder.nl website is eigendom van De Hypotheekaanbieder B.V.

Voor De Hypotheekaanbieder B.V. is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang en daarom wijzen wij u graag op onze privacy verklaring. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt De Hypotheekaanbieder B.V. zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt zoals deze te lezen zijn op de website van het college bescherming persoonsgegevens.
Ons meldingsnummer is: m1292930.
Meer…

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies wordt zonder kosten gegeven en kan u helpen een duidelijker beeld te krijgen omtrent uw financiële situatie. Dit kan ook zonder een offerteformulier in te vullen.
Maak hier een afspraak.

Heeft u een klacht laat het ons weten!

Bent u niet tevreden over de dienstverlening van De Hypotheekaanbieder , dan verzoeken wij u een klacht bij ons in te dienen. Op deze manier worden wij in staat gesteld onze dienstverlening verder te optimaliseren. Wij ontvangen uw klacht bij voorkeur via onze contactpagina of op ons telefoonnummer: 075-7712832.
Onze Klachtenprocedure.