Aansprakelijkheidsverzekering

Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemers
Rechtsbijstandsverzekering particulier & gezin

Aansprakelijkheidsverzekering particulier

U kunt u zelf verzekeren van de beste dekking als bescherming van uw vermogen tegen het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u aan anderen heeft veroorzaakt in uw hoedanigheid als particulier en/of als gezin. De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn: extra uitgebreide dekking voor schade door huisdieren veroorzaakt en schade aangebracht tijdens vrijwilligerswerk.
Zie verder de voorwaarden.
Bereken hier uw premie.

Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemers

Rechtshulp in het verkeer die de verzekerde recht geeft op rechtshulp, variërend van het geven van juridisch advies tot het geven van rechtshulp (waaronder het beschikbaar stellen van advocaten en andere deskundigen) bij het voeren van een juridische procedure. De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn: extra uitgebreide dekking door de juridische verdediging van de verzekerde (bijvoorbeeld bij strafzaken) en de complete juridische belangenbehartiging in geval de verzekerde als eiser, c.q. het verhaal van schade optreedt.
Bereken hier uw premie.

Tip: Voor een goede vergelijking is het aan te raden uw huidige verzekeringen bij de hand te houden.

Rechtsbijstandsverzekering particulier & gezin

U kunt u zelf verzekeren van de beste dekking die recht geeft op rechtshulp, variërend van het geven van juridisch advies tot het geven van rechtshulp (waaronder het op aanvraag beschikbaar stellen van advocaten en andere deskundigen) bij het voeren van een juridische procedure en het verkrijgen van juridische adviezen.De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn: extra uitgebreide dekking bij zo goed als alle juridische geschillen in die zaken waar een particulier mee in aanraking kan komen, zoals op uw werk, rond uw huis, bij het kopen van goederen of diensten, inclusief de volledige dekking van de Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers.
Bereken hier uw premie.