Woonhuisverzekering

Inboedelverzekering
Woonbootverzekering
Glasverzekering

Uw woonhuisverzekering

U kunt u zelf verzekeren van de beste dekking bij brand, storm, inbraak of waterschade. Deze verzekering dekt de schade aan het gebouw, de hierbij behorende bijgebouwen, terreinafscheidingen en dergelijke. Bij de woonhuisverzekering wordt de herbouwwaarde als grondslag genomen voor het verzekerd bedrag. De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn.
Bereken hier uw premie.

Uw woonbootverzekering

U kunt ook zelf uw woonboot verzekeren tegen de beste dekking bij brand, storm, inbraak of waterschade.
Neem contact op voor meer informatie.

Inboedelverzekering

Deze verzekering dekt de schade aan uw inboedel. Bij de inboedelverzekering wordt de nieuwwaarde van uw huisraad als grondslag genomen voor het verzekerd bedrag. De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn: extra uitgebreide dekking zodat zelfs schroeien, zengen en hitteschade is meeverzekerd inclusief inductieschade aan uw elektronische apparatuur. Uw verzekerde bedrag blijft waarde vast, door onze jaarlijkse indexering, volgens de CBS “nieuwe waarde inboedel” index. Zie verder de voorwaarden.
Bereken hier uw premie.

Glasverzekering

U kunt u zelf verzekeren van de beste dekking bij breuk van het verzekerde glas dat dient tot het doorlaten van daglicht. Plaatsingskosten worden eveneens vergoed, evenals het treffen van noodvoorzieningen. De extra, inbegrepen, voordelen van zelf verzekeren zijn: extra uitgebreide dekking zodat zelfs.
Bereken hier uw premie.

Tip: Voor een goede vergelijking is het aan te raden uw huidige verzekeringen bij de hand te houden.